Duruşma Sonrası Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Duruşma Sonrası Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı

Duruşma Sonrası Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı

Bursa'da akraba olan Narin ve Çınar aileleri arasındaki haraç isteme ve tehdit davasının sonrasında kavga çıktı.

27.06.2013 13:00  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da akraba olan Narin ve Çınar aileleri arasındaki haraç isteme ve tehdit davasının duruşması sonrası kavga çıktı. Kavgada, 'rambo bıçağı' olarak adlandırılan bıçaklar kullanılırken, iki aileden 1'i kadın 6 kişi yaralandı.

Bursa'nın Merkez Gürsu ilçesinde oturan ve Mudanya ilçesinde petrol istasyonu bulunan Mustafa Çınar (48), geçtiğimiz yıl Merkez Osmangazi İlçesi Cumalıkızık Mahallesi'nde oturan dayısı Hilmi Narin (52) ile çocuklarının kendisinden tehdit ile para istediğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yapılan soruşturma sonunda tutuksuz sanık Hilmi Narin hakkında Bursa 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde, "Haraç istemek" ve "Tehdit" suçlarından dava açıldı.

Bugün yapılan duruşmaya Mustafa Çınar, eşi Selma Çınar ile oğlu Recep Çınar'la birlikte gelirken, Hilmi Narin ise çocukları Azadi ve Barış Narin ile geldi. Saat 10.00'da başlayan ve 15 dakika süren duruşma ertelenirken, duruşma çıkışı adliye önünde karşılaşan taraflar arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İddiaya göre iki ailenin üyeleri, adliye önündeki yakınlarına verdikleri bıçakları alarak birbirlerine saldırdılar. Polisin güçlükle ayırdığı kavgada Mustafa Çınar sol göğsünden, Recep Çınar çenesinden, Selma Çınar elinden, Hilmi Narin ile çocukları Azadi ve Barış Narin ise sol bacaklarından yaralındılar. Yaralılar, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Polis, yaralılardan Mustafa Çınar'ın üzerinden olayda kullanılmayan taşıma ruhsatlı tabanca ele geçirirken, kavganın yaşandığı otobüs durağında ise iki adet bıçak bulundu.

Bursa Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Duruşma Sonrası Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement