akarya'nın Serdivan ilçesi 32 Evler Mahallesinde dün gece iki kardeşe kurşun yağdıran ve birinin ölümüne sebep oldukları iddia edilen 6 kişi Kocaeli'de yakalandı.
Olay, 32 Evler Mahallesinde gece yarısında meydana geldi.
Uğur Gülten'in ölümü Gökhan Gülten'in yaralanması ile sonuçlanan olayın zanlıları olduğu iddia edilen 6 kişi Kocaeli'de yakalandı. Kocaeli il sınırında yakalanan Mehmet A., Tuncay D., Emre D., Veysel Ç., Mustafa B. ve Hakan T. sağlık muayenelerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Dün akşam saatlerinde Mehmet A., Uğur Gülten ile bir konudan dolayı tartıştı.
Daha sonra arkadaşları ile birlikte Serdivan'da bulunan bir tepeye içki içmeye giden Mehmet A., alkolün etkisi ile gecenin ilerleyen saatlerinde otomobil ile Gülten kardeşlerin evinin önüne gelerek ağabey Uğur Gülten'i dışarı çıkardı.
Dışarı çıkan ağabey Uğur Gülten ve kardeşine kurşun yağdıran Mehmet A. daha sonra otomobille olay yerinden kaçtı. Polisin gece boyu süren takibinin ardından Mehmet A yakalandı.
Poliste ifadesi alınan Mehmet A.'nın, gece arkadaşları ile bira içtiklerini, içkilerin bitmesi üzerine 32 Evler Mahallesine bira almak amacı ile geldikleri zaman Uğur Gülten'in evine gelerek olayın gerçekleştiğini ifade ettiği kaydedildi.
Zanlılar yapılan sağlık muayenelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Son Dakika › Güncel › İki Kardeşe Evlerinin Önünde Kurşun Yağdırdılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?