İki Kardeşi Öldürülen Şahsa 30 Yıl 10 Ay Hapis - Son Dakika
Güncel

İki Kardeşi Öldürülen Şahsa 30 Yıl 10 Ay Hapis

İki Kardeşi Öldürülen Şahsa 30 Yıl 10 Ay Hapis

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 2 kardeşi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şahıs, toplam 30 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

25.05.2012 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 2 kardeşi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şahıs, toplam 30 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Sarıyurt köyü Çüroğlu Mahallesi'nde 24 Ekim 2010 tarihinde meydana gelen olayda, Sebahattin Gür (59), tartıştığı amcasının oğlu İsmail Gür (53) ile Muammer Gür'e (45) köy yolu üzerinde tabancayla kurşun yağdırdı. Muammer Gür olay yerinde, İsmail Gür ise ambulansla kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay sırasında katil zanlısı Sebahattin Gür'ün damadı Tuncay Gür de tabancayla elinden yaralandı. Bir süre kaçtıktan sonra yakalanıp tutuklanan Sebahattin Gür'ün Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sona erdi.

Davanın bugünkü son duruşmasında Sebahattin Gür, olay günü kavga çıktığını, eşine tokta atılınca kendisini kaybettiğini ve olaydan dolayı pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti Sebahattin Gür'ü, Muammer Gür'ü öldürmekten 13 yıl 4 ay, İsmail Gür'ü öldürmekten 15 yıl, kendi damadı Tuncay Gür'ü yaralamaktan 10 ay, ruhsatsız silah suçundan 1 yıl 8 ay hapis, bin lira da adli para cezası olmak üzere toplam 30 yıl 10 ay hapis, bin TL de adli para cezasına çarptırdı. Öldürme olayına yardım ettiği iddiasıyla tutuksuz olarak yargılanan Tuncay Gür, Dudu Gür ve Ayşe Gür ise beraat etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Kardeşi Öldürülen Şahsa 30 Yıl 10 Ay Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement