İki Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İki Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

İki Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesine tatil için İzmir'den gelen 4 kişinin bulunduğu otomobil ile karşıdan gelen bir başka otomobil çarpıştı.

19.07.2013 15:01  Güncelleme: 15:09

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne tatil için İzmir'den gelen 4 kişinin bulunduğu otomobil ile karşıdan gelen bir başka otomobil çarpıştı. Kazada her iki otomobilde bulunan toplam 5 kişi hafif yaralandı.

Kaza, Torba Kavşağı'nda bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. İzmir'den Bodrum'a tatile gelen ve Yalıkavak'a gitmek için Torba Kavşağı'ndan dönüş yapan Arzuhan Doğruol'un kullandığı 35 EH 483 plakalı otomobille, Yalıkavak istikametinden gelip Bodrum'a giden Mustafa Akdemir'in kullandığı 48 TV 163 plakalı otomobil çarpıştı. Doğruol'un kullandığı otomobil kontrolden çıkıp yol kenarındaki kayalıklara çarpıp güçlükle durdu. Kazada, Arzuhan Doğruol (47), kızı Yasemin Doğruol (25), otomobilde bulunan Gizem Yıldız (19) ve Selim Albayrak (17) ile diğer otomobilin sürücüsü Akdemir (74) hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulansla Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı. Akdemir, uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement