İkizini Dinlemedi, Motosikletiyle Ölüme Gitti - Son Dakika
Güncel

İkizini Dinlemedi, Motosikletiyle Ölüme Gitti

İkizini Dinlemedi, Motosikletiyle Ölüme Gitti

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yeni aldığı motosikletiyle karşıdan gelen otomobille çarpışan 35 yaşındaki Ayhan Şengül yaşamını yitirdi.

30.01.2013 11:45

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yeni aldığı motosikletiyle karşıdan gelen otomobille çarpışan 35 yaşındaki Ayhan Şengül yaşamını yitirdi. Bodrum Belediyesi'nde şoför olarak çalışan Şengül'ün ehliyetine alkollü yakalandığı için geçen hafta el konulduğu belirlendi. İkizinin ölüm haberini alarak olay yerine gelen Hakan Şengül, "Kardeşim sana bu motosiklete binme demiştim" diyerek gözyaşı döktü.

Bodrum Belediyesi'nde şoför olarak çalışan evli, iki çocuk babası Ayhan Şengül dün saat 23.00 sıralarında, yeni aldığı plakasız motosikletiyle Mumcular Beldesi'nden merkez ilçeye bağlı Meşelik Köyü'ndeki evine gitmek üzere yola çıktı. Mumcular Ovası mevkiine geldiğinde Şengül yönetimindeki motosiklet, karşıdan gelen 35 yaşındaki Emrah Hasar yönetimindeki 18 AL 930 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosikletinden asfalta fırlayan kaskı takılı motosiklet sürücüsü Şengül, yaşamını yitirdi. Kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya uçan otomobilin, bir otolde temizlik görevlisi olan sürücüsü Emrah Hasar ile yanındaki eşi 29 yaşındaki Pembe Hasar ve 32 yaşındaki Özkan Yıldırım ise yaralandı. Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Acı haberi alarak olay yerine gelen Ayhan Şengül'ün ikizi Hakan Şengül ve babası Ahmet Şengül sinir krizi geçirdi. Hakan Şengül, "Kardeşim sana bu motosiklete binme demiştim" diyerek ağladı.

Cesedi Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan motosiklet sürücüsü Şengül'ün bir hafta önce alkollü yakalandığı için ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İkizini Dinlemedi, Motosikletiyle Ölüme Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement