İl Başkanı, Milletvekili Danışmanını Yumrukladı - Son Dakika
Güncel

İl Başkanı, Milletvekili Danışmanını Yumrukladı

İl Başkanı, Milletvekili Danışmanını Yumrukladı

Çankırı AK Parti İl Başkanı, partisinde Çankırı milletvekilinin danışmanını yumrukladı.

21.06.2014 15:07

Çankırı AK Parti İl Başkanı, partisinde Çankırı milletvekilinin danışmanını yumrukladı.

Çankırı AK Parti 61. İl Danışma Meclisi toplantısına katılan İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, toplantının basına kapalı bölümünde Çankırı AK Parti Milletvekili Hüseyin Filiz'in danışmanı Ercan Irmak ile tartıştı. Toplantının ardından salon çıkışında Danışman Irmak'ın üzerine yürüyen Çivitçioğlu, 'ne konuştuğunu bileceksin' diyerek, yüzüne yumruk attı. Kalabalığın arasında neye uğradığını şaşıran Irmak'ın yüzünde şişlik oluştuğu bildirildi. Yaşanan kavga anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

DANIŞMAN IRMAK: "ÇOK KIRILDIM"

İl Başkanı tarafından darp edilen Çankırı AK Parti Milletvekili Hüseyin Filiz'in danışmanı Ercan Irmak, yaşanan tatsız olay nedeniyle üzgün olduğunu belirtti.

İl Başkanı Salim Çivitçioğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankırı'daki temsilcisi olduğunu ifade eden Irmak, "Bu olayın toplum içerisinde yapılması beni gerçekten çok üzdü ve yıprattı. Biz topluma örnek olması gereken insanlarız. Ben vatandaşların derdini, sıkıntısını dinlemeye çalışırken, bana yumruk attı. Çok üzgünüm ve diyecek fazla bir şey bulamıyorum" dedi. Irmak, olayın ardından yüzünde çeşitli şişlikler oluştuğunu sözlerine ekledi.

İl Başkanı Çivitçioğlu ise "Irmak'ı, arkamdan ileri geri konuşma, ne söyleyeceksen gel yüzüme söyle diye uyardım. AK Parti'ye yakışır şekilde hareket etmesi gerektiğini belirttim. Fiziki bir müdahalem yok" dedi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İl Başkanı, Milletvekili Danışmanını Yumrukladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement