İlköğretim Okuluna Bilgisayar Desteği - Son Dakika
Güncel

İlköğretim Okuluna Bilgisayar Desteği

İlköğretim Okuluna Bilgisayar Desteği

Başkan Aktaş Bilgisayar Laboratuarına İncelemelerde Bulundu

04.11.2010 16:29

İnegöl Organize Sanayi bölgesinde faaliyette bulunan Starwood Orman Ürünleri Fabrikasının sahibi, hayırsever sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılarak İnegöl Milli Eğitimine kazandırılan, 2010-2011 eğitim öğretim yılında hizmete açılan, İnegöl Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan İstaş Kentaş İlköğretim Okuluna Belediyeden bir hizmet daha.

İnegöl Belediyesi çevre düzenlemesini gerçekleştirdiği İstaş Kentaş İlköğretim Okulunda birde Bilgisayar Laboratuarı oluşturdu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Turgay Yel ve Gülhan Şahin ile İstaş Kentaş İlköğretim Okulunda belediye tarafından oluşturulan Bilgisayar Laboratuarında incelemelerde bulundu.

İnegöl Belediyesinden 8 Bilgisayar

İncelemelerin ardından konuşan Başkan Aktaş, " Geçmiş senelerde olduğu gibi 2010 yılında da Milli Eğitim bünyesindeki birçok ihtiyaçlı okula destekler verdik, vermeye de devam ediyoruz. Bilindiği üzere İstaş Kentaş İ.Ö.Okulu yeni yerine taşınmış olmasından dolayı birçok eksiği var.

Okul yönetiminin ricası üzerine, yapılan inceleme sonrasında okula bilgisayar desteği verme kararı aldık. İstaş Kentaş Okulu'na biz de belediye olarak 8 bilgisayar armağan etmek istedik. Ve İstaş Kentaş İlköğretim Okulu, bilgisayar laboratuarı Belediyemiz destekleri ile kurulmuş oldu.

Armağan ettiğimiz bilgisayarların, işletim sistemlerini, donanım, program ve diğer tüm ayarlarını yaparak sorunsuz çalışır şekilde laboratuara kurduk. Bu vesile ile de İstaş Kentaş İlköğretim Okuluna yeni atanan Orhan Erdoğan hocamıza başarılar diliyor, okul yönetiminin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, öğrencilerimize de derslerinde başarılar diliyorum " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlköğretim Okuluna Bilgisayar Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement