IN2Societies 2012 Uluslararası Proje Pazarı Brüksel'de - Son Dakika
Güncel

IN2Societies 2012 Uluslararası Proje Pazarı Brüksel'de

IN2Societies 2012 Uluslararası Proje Pazarı Brüksel\'de

In²Societies 2012, Brüksel, 5 Ekim 2012 Türk ve Avrupalı araştırmacılar proje pazarında buluşacak.

02.10.2012 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IN2Societies 2012 Uluslararası Proje Pazarı Brüksel'de Düzenlenecek

IN2Societies 2012 Uluslararası Proje Pazarı, Türkiye'den ve Avrupa'dan 300 araştırmacının katılımıyla 5 Ekim'de Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştirilecek.

Türk araştırmacıların ve sanayi temsilcilerinin Avrupa Birliği Çerçeve Programları'na katılımını artırmayı hedefleyen TurkeyinFP7 projesi kapsamında 5 Ekim'de Brüksel Radisson Blu Royal Hotel'de geniş katılımlı bir uluslararası proje pazarı düzenlenecek.

IN2Societies 2012 isimli uluslararası proje pazarı, Güvenlik Araştırmaları, Sosyoekonomik, Beşeri Bilimler ile Bilgi ve İletişim Teknoloji alanlarını kapsayacak. Etkinliğin açılış konuşmasını TÜBİTAK Uluslararası İşbirliklerinden Sorumlu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yunus Çengel ile Avrupa Komisyonu Avrupa Araştırma Alanı Direktörü Octavi Quintana Trias yapacak.

Avrupa ve Türkiye'den 300'ün üzerinde uzman akademi ve sanayi temsilcisine ev sahipliği yapacak IN2Societies 2012 Uluslararası Proje Pazarında, proje önerilerinin katılımcılar ile paylaşılacağı 3 çalıştaya paralel olarak 3 eğitim etkinliği düzenlenecek. Ayrıca gün boyunca birebir görüşmeler gerçekleştirilecek.

Etkinlikte büyük ölçekli araştırma sorunlarını, işbirliğine dayalı, disiplinlerarası araştırmaları hedefleyen Ar-Ge projeleriyle aşmak isteyen kuruluşlara ve araştırmacılara, 7.ÇP konusunda proje fikirlerini paylaşmaları ve potansiyel proje ortaklarıyla tanışma imkanı sağlayacak.

Uzman araştırmacı, akademisyen ve sanayi temsilcilerinin katılacağı etkinlikte katılımcılar proje önerilerini sunacak ve birebir görüşmelerde karşılıklı işbirliği olanaklarını değerlendirme ve proje önerilerini tartışma fırsatı yakalayacak.

IN2Societies etkinliği, Türkiye'nin 7. ÇP'ye katılımını teşvik etmek için oluşturulan 3 yıllık proje olan TurkeyinFP7 kapsamında TÜBİTAK adına Pera Consulting tarafından 3. kez düzenleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel IN2Societies 2012 Uluslararası Proje Pazarı Brüksel'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement