İncirlik Üssü'nde Yanlış Alarm - Son Dakika
Son Dakika Logo

İncirlik Üssü'nde Yanlış Alarm

20.03.2026 16:56

MSB, İncirlik Üssü'nde siren çaldığına dair paylaşımların yanlış alarm olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, sosyal medyada Adana'da konuşlu İncirlik Üssü'nde "sirenlerin çaldığı" paylaşımlarına ilişkin, "Herhangi bir saldırı veya olumsuz bir durum yoktur. Yanlış alarm olduğu değerlendirilmektedir." bilgisini paylaştı.

Bakanlık kaynakları tarafından yapılan açıklamada, "Sosyal medyada, İncirlik'te sirenlerin çaldığına dair paylaşımlar yapılmaktadır. Herhangi bir saldırı veya olumsuz bir durum yoktur. Yanlış alarm olduğu değerlendirilmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İncirlik Üssü'nde Yanlış Alarm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement