İndirilen Saadet Partisi Bayrakları Gerginliğe Sebep Oldu - Son Dakika
Güncel

İndirilen Saadet Partisi Bayrakları Gerginliğe Sebep Oldu

İndirilen Saadet Partisi Bayrakları Gerginliğe Sebep Oldu

Saadet Partililer'in Kağıthane'deki Sadabad Viyadüğü'ne astıkları iki bayrağın İstanbul Büyükşehir Belediye ekiplerince indirilmek istenmesi gerginliğe neden oldu

28.05.2011 17:21

Saadet Partililer'in Kağıthane'deki Sadabad Viyadüğü'ne astıkları iki bayrağın İstanbul Büyükşehir Belediye ekiplerince indirilmek istenmesi gerginliğe neden oldu.

Bayrağı indirmek isteyen belediye ekipleri ile yaklaşık 60 kişilik grup arasında tartışma yaşandı. Partililerin, bayrağı indirmeye çalışan belediye ve itfaiye ekiplerine engel olması üzerine olay yerine polis çağrıldı. Çevik kuvvet ekipleri, bayrağı kesecek olan itfaiye aracının etrafında koruma çemberi oluşturdu.

Bayraklardan birinin itfaiye ekiplerince kesilmesi üzerine partililer yolu trafiğe kapatarak, itfaiye aracının ikinci bayrağa yönelmesine engel oldu. Bunun üzerine, parti yetkilileri belediye ile görüştü ve ikinci bayrağın kesilmeyeceği sözü alındı. İtfaiyenin viyadükten ayrılmasının ardından partililer de olaysız dağıldı.

Saadet Partisi İl Başkanı Selman Esmer, adil olunmasını isteyerek, "Birçok yerde diğer partilerin bayraklarını görüyoruz. Bütün partiler indirecekse tamam. Ama sadece Saadet Partisi'nin bayrakları indirilmeye kalkılıyor. Tabi çok yanlış bir tutum. Buna ne teşkilatımız, ne de biz rıza gösteremeyiz.

Yapılacaksa herkesin bayrağı indirilmeli ve bu Saadet Partisi'nden başlamamalı. Bu iktidar partisinden başlamalı. Tam bir ters uygulama var. Bütün partilerin bayrakları inecekse biz kendi elimizle indiririz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İndirilen Saadet Partisi Bayrakları Gerginliğe Sebep Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement