İnegöl Belediyespor Halterde Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyespor Halterde Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

İnegöl Belediyespor Halterde Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonasında yapılan müsabakalarda İnegöl Belediyesporlu halterciler önemli başarılar elde etti.

06.02.2014 14:46

23-26 Ocak tarihlerinde Hatay'ın Payas ilçesinde düzenlenen ve 26 ilden 39 kulübü temsilen 267 sporcunun katıldığı Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonasında yapılan müsabakalarda İnegöl Belediyesporlu halterciler önemli başarılar elde etti.

Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesporlu halterciler, şampiyonada gösterdikleri performanslar ile göz doldurdular. 4 bayan 4 erketen oluşan toplam 8 sporcuyla mücadele ettiği şampiyonada İnegöl Belediyespor Kulübü halter takımımız 15 kulüp arasından 9. Sırada yer aldı.

Şampiyonada; 56 kg'da Adem Işık Türkiye 8.si, 62 kg'da Ünal Kartal Türkiye 2.si, 62 kg'da Ferhat Ali Yazıcı Türkiye 15.si, 94 kg Yusuf Memiş Türkiye 15.si, 48 kg'da Kübra Sakın Türkiye 14.sü, 58 kg'da Merve Duman Türkiye 9.su, 63 kg Seda Aklar Türkiye 6.sı oldu.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Tayyar; "Sporun birçok alanında faaliyet gösteren ve başarılı sonuçlar elde eden bir kulübüz. Sporun gençlerimizde ve çocuklarımızda bir yaşam biçimi olarak algılanması bizim için çok önemli. Bu tür başarılar geldiği sürece, takımımız kısa bir süre içinde daha iyi noktalara ulaşacaktır" diye konuştu.
Halter takımının istikrarlı bir başarı grafiği çizerek katıldıkları turnuvalarda önemli dereceler elde etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Tayyar, "Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Elde ettiğimiz başarıyı tüm İnegöl halkına armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyespor Halterde Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement