İnegöl 'Kurtuluş' Etkinliklerine Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

İnegöl 'Kurtuluş' Etkinliklerine Hazırlanıyor

İnegöl \'Kurtuluş\' Etkinliklerine Hazırlanıyor

Yusuf Şen, 6 Eylül'de başlayacak programların 8 Eylül tarihine kadar süreceğini belirterek, tüm ilçe halkını kutlamalara davet etti.

05.09.2013 11:39  Güncelleme: 11:45

6 Eylül İnegöl'ün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü için 'Kurtuluş Şenlikleri' hazırlığı devam ederken, şenliklere ilişkin bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, 6 Eylül'de başlayacak programların 8 Eylül tarihine kadar süreceğini belirterek, tüm ilçe halkını kutlamalara davet etti.

İnegöl Belediyesi organizasyonu ile 06 Eylül 2013 tarihinde 91'incisi kutlanacak olan İnegöl'ün kurtuluş günü dolayısıyla, tüm şehitlerimizi minnetle andığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, "Etkinliğimiz saat 06 Eylül saat: 10.30'da heykel önünde 3 protokolün yani Kaymakamlığımız, Garnizon Komutanlığımız ve Belediyemizin çelenk sunumu ile başlayacak. Akabinde, İstiklal Marşımız ve bayrağımızın göndere çekilmesi ve saat 11.00'da tüm katılımcılarla şehitlik ziyaretimiz olacak. Saat 11.30'da Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte garnizon komutanımızı bizzat askerlik şubemizde ziyaret edeceğiz. 12.30-13.15 saatleri arasında İshakpaşa Camiinde Mevlit okunacaktır. 20.30-21.00 İlçe Protokolü, Mehter Takım ve diğer katılımcıların iştirakiyle Belediye Önünden Heykel Önüne Kortej Yürüyüşümüz ve Fener Alayımız olacak. Aynı günün akşamı saat 21.30'da heykel arkasında Belediyemiz Sosyal Kültürel İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen 'Kurtuluş Filmi' gösterimi, 08 Eylül Pazar günü ise yine Heykel arkasında Kurtuluş Film gösterimimizin 2'nci seansı yapılacaktır. 07 Eylül Cumartesi günü ise saat 21.00'da yine Heykel arkasında Rock Konseri gerçekleştirilecek. Ben buradan tüm programlarımıza ilçe halkımızı, sivil toplum örgütlerini, siyasi partileri, dernek kurum ve kuruluşları özellikle bekliyor ve davet ediyorum" dedi.

Başkan Yusuf Şen, hazırladıkları etkinliklerde İnegöl'ü gerçekten İnegöl yapan, İnegöl'ün bu günlere gelmesinde çok değerli katkıları ve emekleri olan özellikle o kurtuluşa şahitlik etmiş değerli şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anabilmek adına bu organizasyonları Kaymakamlık ve Garnizon Komutanlığı ile birlikte tertip ettiklerine vurgu yaparak, "Değerli halkımızın evlerini bayraklarla süslemesinden tutun da, düzenlenecek programlara katılımına kadar kurtuluş etkinliklerimizi renklendirip, coşkumuzu arttırmasını beklemekteyiz. Bu vesile ile tüm ilçe halkımızı organizasyonlarımıza davet ediyorum. Şimdiden kurtuluş günümüz kutlu olsun." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl 'Kurtuluş' Etkinliklerine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement