İnfaz Edilen Radyocunun Öldürülme Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

İnfaz Edilen Radyocunun Öldürülme Anı Güvenlik Kamerasında

Kayseri'de otomobiliyle kırmızı ışıkta beklerken öldürülen Mehmet Aslankaya'nın vurulma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

24.09.2014 16:07  Güncelleme: 17:07

Kayseri'de bir kişi radyocu Mehmet Aslankaya'yı öldürdüğü iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınırken, radyocunun vurulma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İKİ EL ATEŞ EDİP HIZLA UZAKLAŞTI

Dün İstasyon Caddesi ile Kocasinan Bulvarı'nın kesiştiği noktaya kırmızı renkteki otomobili ile gelen radyocu Mehmet Aslankaya'nın yanına gri otomobil ile yaklaşan katil zanlısı M.Ö., aracın camından iki el ateş edip hızla uzaklaştı. Zanlının olayı gerçekleştirdiği an, çevredeki dükkanların güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

OTOMOBİLİ İLE BİRLİKTE YAKALANDI

Zanlı M.Ö., Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında otomobili ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı doktor kontrolünden geçirilirken, otomobilde ve olayda kullanılan av tüfeğinin üzerinden parmak izi alındı.

Cinayet Büro Amirliğine getirilen zanlının ifadesi sürüyor.


İnfaz Edilen Radyocunun Öldürülme Anı Güvenlik Kamerasında
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnfaz Edilen Radyocunun Öldürülme Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • alemdar: Sizin adaletin yerin dibine batsın. Kamera olmasa faili meçhul. Kamera olsa ne olur. Ne kadar yatar? Yada yatar mı? Kimbilir daha önceden kaç sabıkası var. Polis tut savcı bırak oynuyoruz. Mahallede iki kişiyi öldürüp on yıl cezaevinde yatıp çıkan ve halen aynı yolda devam eden insan var. Turkiyede ne ruh ne adalet hiç bir şey kalmamış. Bunlara kayıtsız kalan zihniyetin Allah belasını versin. 34 3 Yanıtla
  • angara bebesi: dandik bi ülke 18 11 Yanıtla
  • ozlem nil: guzel bir ulke ama insanlarimiz degisiyor . . . . ! 23 4 Yanıtla
  • alişo: Onuda PKK vurmuştur :])))))))))))) 3 20 Yanıtla
    Aykut: Siz hepiniz amele tayfası mısınız? 0 0

Advertisement