IŞİD'in Öldürdüğü İngiliz Vatandaşın Kardeşi Ülkesini Suçladı - Son Dakika
Güncel

IŞİD'in Öldürdüğü İngiliz Vatandaşın Kardeşi Ülkesini Suçladı

IŞİD'in infaz ettiği Alan Henning'in erkek kardeşi Livesey, "İngiliz hükümeti, kardeşimi kurtarmak için daha fazla şey yapabilirdi." dedi.

04.10.2014 19:19  Güncelleme: 10:30

IŞİD terör örgütü tarafından öldürülen İngiliz rehine Alan Henning'in ailesi, İngiliz hükümetini Henning'i kurtarmak için yeterli çabayı göstermemekle suçladı.

"KURTARMAK İÇİN DAHA FAZLASINI YAPABİLİRLERDİ"

Henning'in erkek kardeşi Colin Livesey, "İngiliz hükümeti, kardeşimi kurtarmak için aylar öncesinden daha fazla şey yapabilirdi" dedi.

CAMERON OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

İngiltere Başbakanı David Cameron da Henning'in IŞİD tarafından öldürülmesinin "kesinlikle affedilemeyeceğini" ve ülkesinin katilleri bularak adalet önüne çıkarmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

"IŞİD KESİNLİKLE İSLAM'I TEMSİL ETMİYOR"

Öte yandan Manchester Camisi yönetiminden yapılan açıklamada, Alan Henning'in öldürülmesi kınanarak "IŞİD'in İslamiyeti kesinlikle temsil etmediği" bildirildi.

GEÇEN YIL SURİYE'DE KAÇIRILMIŞTI

IŞİD dün akşam, İngiliz yardım konvoyu gönüllüsü Alan Henning'in infaz görüntüsünü yayınlamıştı. İngiltere'nin kuzeyindeki Salford kentinde yaşayan ve taksi şoförlüğü yapan 47 yaşındaki Henning, geçen yıl aralık ayında Suriye'de kaçırılmıştı.

IŞİD DAHA ÖNCE 2 AMERİKALI GAZETECİNİN DE KAFASINI KESEREK ÖLDÜRMÜŞTÜ

IŞİD daha önce Amerikalı gazeteciler James Foley ve Steven Sotloff ile İskoç yardım kuruluşu çalışanı David Haines'i de benzer şekilde, başlarını keserek öldürmüştü.

İNGİLTERE OPERASYONLARDA JET SAYISINI ARTTIRIYOR

İngiltere, geçen haftadan bu yana Irak'ta IŞİD'e yönelik yürütülen hava operasyonuna destek veriyor. İngiltere Başbakanı Cameron son olarak operasyonun yürütüldüğü Güney Kıbrıs'taki askeri üssü ziyaret etmiş ve operasyonda kullanılan tornado jetlerinin sayısının artırılacağını açıklamıştı.


IŞİD\'in Öldürdüğü İngiliz Vatandaşın Kardeşi Ülkesini Suçladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel IŞİD'in Öldürdüğü İngiliz Vatandaşın Kardeşi Ülkesini Suçladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yakamoz: sen ne kadar uçak yollasan pkk peşmergeyi korumak için onlarda senin sivil vatandaşının kafasını keser 17 9 Yanıtla
    Kasap: kesin babam kesin mutfakta xiyar mi kesiyon dümbük? insan bu can bu, o zaman seni pekeke yakalarsa gafani kessin mi? 7. yüzyil degil Iphohe 6 zamani yasa ve yasat dümbo! 0 0
  • FATİH: İNGİLTERENİN İŞİNE GELİYOR KAFALARIN KESİLMESİASKERI OBERASYONLARI HIZLANDIRMAK İÇİN. . COKŞEY DONUYOR BİZİMİCİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH 13 2 Yanıtla
  • sivridil: Kafası kesilecekde sakin sakin bekliyorlar, nasıl olsa bir dakika sonra öleceksin çırpın kaçmaya calisda o zevki onlara verme hic olmazsa silahla vurularak ölürsun 3 0 Yanıtla
  • MEHDI usame: GAFILLER KAFIRLER CENNETE GIRMEZ ISID SENIN GIBI CAHILLERI DOGRAYIP CEHENNEME GÓNDERIYOR 0 3 Yanıtla
  • hakkı şanlı: eyyy ingiltere kıta ötesinden okyanustan kalkıp ortadoğuyl ilgileniyorsun. . . . . ne o suveyş kanalının gelirleri sona yaklaşıyor (yüz yıl) dünyanın ve müslümanların nasıl kanını emeceksin fransa sıyla israil iyle çok gariptir almanya da devrede amerika ile beraber osmanlıyı parçaladığınız gibi ortadoğuyu da şekillendirme çalışmalarınız tam gaz devam ediyor. . . . . MÜSLÜMANLAR ŞEREFSİZ DÜZENBAZLARIN OYUNLARIYLA BİRBİRLERİNE KIRDIRILIYOR. . . . . . PEYGAMBER EDENDİMİZİN VEDA HUTBESİ 'MÜSLÜMAN MÜSLÜMAN IN KARDEŞİDİR ' EYYYYY İSLAM ALEMİ DİNLE VE KENDİNE GEL. . . . . RABBİM BİZLERİ HER TÜRLÜ TUZAKTAN MUHAFAZA ET. . . . BİR AN ÖNCE BİR VE BERABER OLMAMIZI NASİP EYLE. . . . BİZİ BİRBİRİMİZDEN NEFRET ETTİRME. . . . BİZE BİRBİRİMİZİ SEVDİR YARABBİ. . . . 2 0 Yanıtla

Advertisement