İngiliz Turist Hızla İyileşiyor - Son Dakika
Güncel

İngiliz Turist Hızla İyileşiyor

İngiliz Turist Hızla İyileşiyor

Marmaris'te kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen 2 kişi tarafından bıçak ve jiletle yaralanan İngiliz turist hızla iyileşiyor.

29.06.2013 20:43  Güncelleme: 07:23

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen 2 kişi tarafından bıçak ve jiletle yaralanan 17 yaşındaki İngiliz turist D.W.'nin hızlı şekilde iyileştiği bildirildi.

Marmaris Devlet Hastanesi Başhekimi Tolga Çakmak, telefonda yaptığı açıklamada, İngiliz turist D.W.'nin tedavisinin sürdüğünü belirtip, "Hızlı iyileşme gösteren turisti Pazartesi günü yapacağımız değerlendirme sonrası taburcu edip etmemeye karar vereceğiz. İngiliz'in anne ve erkek kardeşi, İngiltere Fahri konsolosluk yetkilileri sürekli başında. Kaymakam ve emniyet yetkilileri ziyaret ederek, gelişmeler hakkında bilgi verdi. Karaciğerine ve boğazına aldığı bıçak darbesi nedeniyle hayati tehlike riski taşıyordu. Yaptığımız müdahale ile sorun ortadan kalktı" dedi. Polis yetkilileri ise hayati tehlikeyi atlatan D.W.'nin tutacağı avukat sonrası yeminli tercüman eşliğinde ifadesinin alınacağı bildirdi.

Öte yandan D.W.'nin yaralanması ülkesinin basının da geniş yer buldu. İngiltere'den gelen bir televizyon ve iki yerel gazete temsilcisi, hastanede D.W. ile röportaj yaptı.

D.W., 25 Haziran sabahı Tepe Mahallesi 50. Sokak'taki bir evin bahçesinde çıplak olarak yaralı bulunmuştu. MOBESE ve çevredeki işyelerinin güvenlik kameraları tarafından olay günü alkollü olan D.W.'yi kolundan tutup götürdükleri belirlenen aynı yerde çalışan oto-yıkamacılarından Atilla Dinçer (31) ertesi gün kaldığı işyerinin lojmanında, İsmail Aksoylu (25) ise memleketi Konya'da otogarda yakalanıp, tutuklanmıştı. Suçunu itiraf eden Aksoylu, kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdikleri D.W.'yi bıçak ve jiletle yaraladıklarını ileri sürmüştü. - Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Turist Hızla İyileşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement