İngiltere'de Keçiye Tecavüz Eden Adama 6 Hafta Hapis - Son Dakika
Son Dakika Logo

İngiltere'de Keçiye Tecavüz Eden Adama 6 Hafta Hapis

İngiltere\'de Keçiye Tecavüz Eden Adama 6 Hafta Hapis
13.09.2013 11:24

İngiltere'nin Wiltshire kentine bağlı Devizes kasabasında geçen Nisan ayında bir keçiye tecavüz eden Robert Newman, 6 hafta hapis cezasına çarptırıldı.

İngiltere'nin Wiltshire kentine bağlı Devizes kasabasında geçen Nisan ayında bir keçiye tecavüz eden Robert Newman, 6 hafta hapis cezasına çarptırıldı.

BBC'nin haberine göre, Kuzeybatı Wiltshire Mahkemesi, 23 yaşındaki Newman'a hayvana tecavüz edip yaralanmasına neden olmaktan ceza verdi.

Keçinin sahibi, tecavüz olayından sonra çiftlikteki güvenlik kameralarının sayısını artırmak zorunda kaldıkları ve hayvanın veteriner tedavisi için yaptıkları harcamalardan dolayı çok zarara uğradıklarını belirterek, zararın da tazminini istedi.

Ancak mahkeme sadece hapis cezasıyla yetindi. Tecavüzcü Newman daha önce de hırsızlıktan aldığı ve ertelenen sekiz haftalık cezasıyla birlikte toplam on dört hafta hapis yatacak.

(SS)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiltere'de Keçiye Tecavüz Eden Adama 6 Hafta Hapis - Son Dakika


Advertisement