İntihar Eden Rektör, Üniversiteden Uğurlandı (2) - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Rektör, Üniversiteden Uğurlandı (2)

İntihar Eden Rektör, Üniversiteden Uğurlandı (2)

EŞİ.Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Gökhan Budak'ın intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

27.01.2013 14:17

İntihar EDEN REKTÖR, ÜNİVERSİTEDEN UĞURLANDI (2)

EŞİ: BİTKİSEL İLAÇ KULLANIYORDU

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak'ın intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Cenaze töreni nedeniyle aile fertlerinin henüz ifadesini alınamazken, polisin yarın Prof. Dr. Budak'ın intiharı sırasında evde bulunduğu belirtilen eşi, iki oğlu ve kayınvalidesinin bilgisine başvurması bekleniyor.

Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Prof. Dr. Gökhan Budak'ın eşi Sibel Budak'a, "İntiharın nedeni kullandığı iddia edilen ilaç mıydı?" sorusu yöneltildi. Sibel Budak buna, "Kullandığı bitkisel alıçtı. Onun yüzünden mi oldu bilemiyorum" yanıtını verdi.

'BASKI' İDDİASINA NE DEDİLER

Cenaze törenine katılan Ak Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek'e gazeteciler, Prof. Dr. Budak'ın ağır yaralı ameliyathaneye girerken 'Baskılar, baskılar' dediği iddialarının doğru olup olmadığını sordu. Bu iddiayı yalanlayan milletvekili Özbek, "Gökhan hocanın aile sorunu, ekonomik sorunu yoktu. 15 yıldır Gökhan hoca ile dostuz. Kendisini Bayburt'a ben davet ettim. Yönetimi kendisine bıraktık. Mükemmel bir yönetim sergiliyordu. Ölümü bizi yıprattı. Şaşırdık kaldık" dedi.

Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak da Prof. Dr. Gökhan Budak'a intiharından iki gün önce görüştüklerini belirterek, "Akşam yemek yedik. Projelerinden bahsetti. Son derece sağlıklı ve iyi düşünceleri vardı. Beraber akşam namaz kıldık. Üzerinde hiçbir baskı yoktu. Öyle bir şey olsa bana açılırdı" dedi.

DHA(ESM) - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Rektör, Üniversiteden Uğurlandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement