İpekçi, Marketteki Tartışma ile İlgili Karakolluk Oldu - Son Dakika
Güncel

İpekçi, Marketteki Tartışma ile İlgili Karakolluk Oldu

İpekçi, Marketteki Tartışma ile İlgili Karakolluk Oldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki gittiği bir markette arkadaşı Bekir Coşar ile alışveriş yaptığı sırada Coşkun Zerey adlı garsonla çıkan tartışma nedeniyle karakolluk oldu.

28.07.2011 11:01

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki gittiği bir markette arkadaşı Bekir Coşar ile alışveriş yaptığı sırada Coşkun Zerey adlı garsonla çıkan tartışma nedeniyle karakolluk oldu. Olayın kendisiyle ilgisinin bulunmadığını, Bekir Coşar ve Coşkun Zerey arasında geçtiğini belirten Cemil İpekçi, tanıklık yaptığını söyledi.

Bodrum'da dün akşam saatlerinde Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki bir markete arkadaşı Bekir Coşar ile birlikte giden Cemil İpekçi bir süre alışveriş yaptıktan sonra kasaya yöneldi. İpekçi, kasada ödeme yaparken arkasındaki Bekir Coşar, bir restoranda garson, 26 yaşındaki Coşkun Zerey ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine marketin özel güvenlik görevlisi ve İpekçi'yi korumakla görevli sivil polis memuru tarafından çağrılan polis, birbirlerinden şikayetçi olan Coşar ile Zerey'i İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Cemil İpekçi de 'Tanık' olarak davet edildi.

Emniyet Müdürlüğü binasında yaklaşık 45 dakika sonra taraflar birbirinden şikayetçi olmaktan vazgeçti. Bunun üzerine iki taraf ifadeleri bile alınmadan serbest bırakıldı.

İPEKÇİ: BENİMLE İLGİSİ YOK

Tartışma nedeniyle karakolluk olan Cemil İpekçi'nin yakınlarına, "Kasada ödeme yapıyordum. Arkadan seslerin yükseldiğini farkedince tartışmaya tanık oldum. Sıra nedeniyle çıkan basit bir tartışma, şahsıma yönelik bir şey değil. Bodrum çok kalabalık, insanlar yorgun. Arada olur böyle şeyler. Büyütmeye gerek yok" dediği ifade edildi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İpekçi, Marketteki Tartışma ile İlgili Karakolluk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement