Irmağa Düşen Çağlar'dan 12 Gün Sonra Acı Haber - Son Dakika
Son Dakika Logo

Irmağa Düşen Çağlar'dan 12 Gün Sonra Acı Haber

Irmağa Düşen Çağlar\'dan 12 Gün Sonra Acı Haber
07.05.2017 16:57

KAYSERİ'de Kızılırmak'a düşen ayakkabısını almak isterken akıntıya kapılan 14 yaşındaki Çağlar Özcan'ın 12 gün sonra cesedine ulaşıldı.

KAYSERİ'de Kızılırmak'a düşen ayakkabısını almak isterken akıntıya kapılan 14 yaşındaki Çağlar Özcan'ın 12 gün sonra cesedine ulaşıldı.

26 Nisan'da Kızılırmak'a balık tutmaya giden Çağlar Özcan, ırmağın kenarına çıkardığı ayakkabısı düşünce peşinden suya atladı. Akıntıya kapılan Özcan, bir süre sonra gözlerden kayboldu. Olayın ardından bölgeye sevk edilen Turkuaz Arama Kurtarma, AFAD ve UMKE ekipleri, ırmak içinde ve çevresinde detaylı arama başlattı. Çocuğu bulma çabalarında umutların kaybolduğu 12'nci günde, acı haber geldi. Çağlar Özcan'ın cansız bedeni suya düştüğü yerin 17 kilometre ilerisinde bulundu. Boğulan Özcan'ın cesedi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Irmağa Düşen Çağlar'dan 12 Gün Sonra Acı Haber - Son Dakika


Advertisement