İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun İlk Yatırımlarını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun İlk Yatırımlarını Gerçekleştirdi

28.08.2017 14:40

Portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşu İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ilk yatırımlarını gerçekleştirdi.

19 Haziran - 18 Temmuz tarihleri arasında nitelikli yatırımcılardan toplanan taleple, 440 Milyon TL büyüklüğe ulaşan fonun ilk yatırımları Ankara ve Antalya'da yer alan toplam 8.090 m2 brüt kiralanabilir alana sahip iki ayrı ticari gayrimenkul oldu.

İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu ile ülkemizin büyük şehirlerinde yer alan ticari ofislere yatırım yaparak elde edilen kira geliri ve değer artışı ile yatırımcılarına uzun dönemli ve istikrarlı getiri sağlamayı amaçlıyor.
Fon, yatırımcıların bireysel birikimleriyle ulaşamayacakları ölçekteki ticari gayrimenkullere yatırım yaparak uzun dönemli kiralamalar gerçekleştirecek. Fonun yatırımcıları hem ticari gayrimenkullerin sağladığı düzenli kira gelirine iştirak edecek hem de portföyde yer alan ofislerin değer artışından yararlanabilecekler.
%21,44 pazar payı* ile Türkiye'nin lider portföy yönetimi şirketi olan İş Portföy, 30.7 Milyar TL büyüklüğünde varlık yönetmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun İlk Yatırımlarını Gerçekleştirdi - Son Dakika


Advertisement