İş Yerlerinin Camlarını Böyle Kırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İş Yerlerinin Camlarını Böyle Kırdı

İş Yerlerinin Camlarını Böyle Kırdı
19.12.2016 10:27

Adana’nın Kozan ilçesinde bir iş yerinin camları gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kırıldı.

Adana'nın Kozan ilçesinde bir iş yerinin camları gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kırıldı. İş yeri sahibi, ihbar üzerine iş yerine geldiğinde dükkanının camlarının kırık olduğunu gördü.

Aslanpaşa Mahallesi, İlikçikuyu Sokak üzerinde bir iş yerine gelen şahıs, iş yerinin camlarını kırdı. Camları kıran şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Polise haber verilmesi üzerine polis olay yerinde inceleme yaparak çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis bir kişinin gelerek camları kırdığını tespit etti. Camları kıran şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Cam kırma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İş Yerlerinin Camlarını Böyle Kırdı - Son Dakika


Advertisement