IŞİD'in Suriye'deki merkezlerinden Rakka'da başkaları hesabına casusluk yapmakla suçlanan bir Suriyeli kentin en kalabalık meydanlarından birinde, çarmıha gerildi.
Daha sonra bir infazcı elindeki bıçağı Suriyeli vatandaşın kalbine sapladı ve bıçağı göğsünde çevirdi. Acı içerisinde kıvranan adam kısa sürede can verdi.
ÇARMIHA GERİP BIÇAĞI GÖĞSÜNE SAPLADILAR
Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz gün IŞİD'in Suriye'deki başkenti Rakka'da başkaları hesabına casusluk yapmak suçundan idama mahkum edilen Muhammed El Kadri adlı bir genç, kentin en kalabalık meydanlarından birinde, önce çarmıha gerildi. Daha sonra bir infazcı elindeki bıçağı gencin kalbine sapladı ve son olarak da başka bir cellat tabancayla kurbanın alnına ateş etti.
Son Dakika › Güncel › IŞİD Bir Suriyeliyi Daha Çarmıha Gererek İdam Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.