Işid'in Rehin Almasıyla 2 Ay Geciken Düğün Samsun'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Işid'in Rehin Almasıyla 2 Ay Geciken Düğün Samsun'da Yapıldı

Işid\'in Rehin Almasıyla 2 Ay Geciken Düğün Samsun\'da Yapıldı

Işid'in Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nda rehin aldığı ve 101 gün sonra serbest bıraktığı 49 kişi arasında bulunan Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Özel Harekat Polisi 47 yaşındaki Ali Durmuş, oğlunun ertelenen düğününü yaptı.

11.10.2014 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Işid'in Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nda rehin aldığı ve 101 gün sonra serbest bıraktığı 49 kişi arasında bulunan Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Özel Harekat Polisi 47 yaşındaki Ali Durmuş, oğlunun ertelenen düğününü yaptı. Durmuş, "Bu anı bekliyorduk. Allah da bize bu anı nasip etti" dedi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde 13 yıldan bu yana görev yapan 22 yıllık polis memuru evli ve 2 çocuk babası Ali Durmuş, 5 ay önce, geçici görevle Musul Başkonsolosluğu'na gönderildi. IŞİD tarafından rehin alınan 49 kişi ile birlikte 101 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Durmuş, Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru olan oğlu Onur Durmuş'u evlendirdi. 17 Ağustos'ta yapılması planlanan, ancak IŞİD'in elinde rehin olduğu için düğün tarihinin ertelenmesi üzerine Ali Durmuş, oğlu Onur Durmuş ile gelini Ebru Düzgün'ün düğününde yer alarak ikinci kez mutluluğu yaşadı. Atakum İlçesi'nde belediye tesislerinin içerisinde bulunan Salon 55'te gerçekleşen ve Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un da katıldığı düğünde oldukça mutlu görülen Ali Durmuş, "Oğlumu evlendirdiğim için çok mutluyum. Oğlumun 17 Ağustos tarihinde düğünü olacaktı, ama ertelendi. Bu anı bekliyorduk. Allah da bize bu anı nasip etti" diye konuştu.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Işid'in Rehin Almasıyla 2 Ay Geciken Düğün Samsun'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement