İsim Benzerliği Yüzünden Gözaltına Alınıp Serbest Bırakılan İbrahim Yazıcı: ?Pardon Filminden Daha İleri Bir Durum Yaşadık" -?Bursaspor Başkanı Yazıcı Gözaltında" Başlıklı Habere Ek: - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsim Benzerliği Yüzünden Gözaltına Alınıp Serbest Bırakılan İbrahim Yazıcı: ?Pardon Filminden Daha İleri Bir Durum Yaşadık" -?Bursaspor Başkanı Yazıcı Gözaltında" Başlıklı Habere Ek:

İsim Benzerliği Yüzünden Gözaltına Alınıp Serbest Bırakılan İbrahim Yazıcı: ?Pardon Filminden Daha İleri Bir Durum Yaşadık"
-?Bursaspor Başkanı Yazıcı Gözaltında" Başlıklı Habere Ek:
01.10.2010 19:25

Uludağ Üniversitesi'nde İhaleye Fesat Karıştırıldığı İddiasıyla Bu Sabah Gözaltına Alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Serbest Bırakıldı.

Uludağ Üniversitesi'nde ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla bu sabah gözaltına alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü çıkışında açıklama yapan İbrahim Yazıcı, asıl açıklamayı yetkililerin yapması gerektiğini belirterek, ?Tamamen isim benzerliğinden olan bir konudan dolayı benim de bilgime müracaat edildi. Durum bu kadar. ifade verdik. Kendileri de çıkarken yanlışlık olduğunu ve özürlerini dilediler. Kendilerin gereken bilgiyi alın"

Bir gazetecinin Pardon filmine benzer bir durum mu olduğu sorusu üzerine de, ?Valla Pardon'dan da ileri bir durum yaşadık. İnsanı böyle bir yere ifadeye çağırırken bir çok inceleme yapılması lazım" dedi.

Yazıcı, ?gözaltına alınmanızla ilgili hukuki işlem başlatacak mısınız?ö sorusuna karşılık, ?bakacağız" yanıtını verdi.

Gazetecilerin ?Kasıt düşünüyor musunuzö sorusuna karşılık Yazıcı, ?Bilmiyorum yetkililere sorun cevap versinler" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'nden çıkan İbrahim Yazıcı, Demirtaş Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Bursaspor'a bağışladığı otobüsün teslim törenine gitti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 2004-2006 arasında soruşturma kapsamında Savcılık tarafından dosyanın kendilerine 15 gün önce verildiğini belirterek, ?Dosyada yazılı şirket üzerinden sürdürülen devam eden soruşturmada İbrahim Yazıcı adı çıktı. Bugün yapılan gözaltında evraklardaki adres İbrahim Yazıcı idi. Son iki saat içinde Savcılık tarafından ismin yanlış olduğu bize bildirildi. Biz de serbest bıraktık" dediler.

Yetkililer, olayda adı geçen İbrahim Yazıcı'nın şimdilik gözaltına alınmadığını kaydettiler.

İbrahim Yazıcı serbest bırakılırken gözaltında bulunan Mehmet Gedik, Salih Tunç, Mehmet Ayter, Mehmet Ensarioğlu, İmdat Gürdüzoğlu, Burhan Kuru, Selahattin Gören, Cemil Özmen, Mehmet Özsavcı, Engin Çelik adlı şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İsim Benzerliği Yüzünden Gözaltına Alınıp Serbest Bırakılan İbrahim Yazıcı: ?Pardon Filminden Daha İleri Bir Durum Yaşadık' -?Bursaspor Başkanı Yazıcı Gözaltında' Başlıklı Habere Ek: - Son Dakika


Advertisement