İskenderun'da Kavgayı Ayırmak İsterken Öldürülen Genç Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İskenderun'da Kavgayı Ayırmak İsterken Öldürülen Genç Toprağa Verildi

İskenderun\'da Kavgayı Ayırmak İsterken Öldürülen Genç Toprağa Verildi

İskenderun'da kavgayı ayırmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürülen SP İlçe Başkanı Çelik'in oğlu 24 yaşındaki Ahmet Çelik, gözyaşları arasında toprağa verildi.

01.12.2014 20:26  Güncelleme: 08:00

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde kavgayı ayırmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürülen Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik'in oğlu 24 yaşındaki Ahmet Çelik, göz yaşları arasında toprağa verildi.

Olay, dün Kaptan Mehmet Paşa Camii yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre bir fabrikada işçi olarak çalışan Ahmet Çelik, henüz bilinmeyen nedenle iki kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak için araya girdiği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından kalbinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Çelik, ambulansla götürüldüğü İskenderun Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ahmet Çelik'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak Kaptan Mehmet Paşa Camii'ne getirildi. İlçe Müftüsü Mehmet Taştan'ın kıldırdığı cenaze namazına Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Ak Partili Seyfi Dingil, Sadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

'BARIŞA KURBAN GİTTİ'

Baba Halil İbrahim Çelik'in güçlükle ayakta durduğu cenaze namazını kıldıran Müftü Taştan, Ahmet Çelik için helallik isterken, "İstenmeyen bir hadisede, barış amacıyla araya girmek için müdahale eden bu kardeşimiz bir kazaya kurban gitmiştir" dedi. Namazın ardından Ahmet Çelik'in cenazesi, Arsuz İlçesi'nin Nergizlik Mahallesi'nde göz yaşları arasında toprağa verildi.

BİRDEN YERE DÜŞÜYOR

Ahmet Çelik'in hayatını kaybettiği kavga sonrası görüntüleri ortaya çıktı. Bir işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde Çelik, birden yere düşüyor. Çevredeki vatandaşların yanına koştuğu Ahmet Çelik, olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından yapılan kalp masajının ardından sedyeyle ambulansla bindiriliyor.

14 GÖZALTI

Çelik'i öldüren kişiyi yakalamak için geniş çaplı bir inceleme başlatan polis ise, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görgü tanıklarının da bilgisine başvuran polis, olayla ilgili 14 kişiyi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun'da Kavgayı Ayırmak İsterken Öldürülen Genç Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement