İSKİLİP Halk Eğitimi Merkezi Bakanlığın Gözdesi - Son Dakika
Güncel

İSKİLİP Halk Eğitimi Merkezi Bakanlığın Gözdesi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın gözü Çorum'da. Milli Eğitim Bakanlığı bakan yardımcısı Orhan Erdem bakanlıkta görev yapan bazı bürokratlarla birlikte İskilip Metin Alkan Halk Eğitimi merkezinde incelemelerde bulundu.

27.06.2016 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta eğitimde yenilikçilik ödülleri kapsamında Çorum'da dört okul ve kurum projesinin saha incelemesine kalması ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri Çorum'daki proje okullarında saha incelemesi yapmışlardı.

Bu hafta ise bakan Yardımcısı Orhan Erdem İskilip Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezinde çalışmaları yerinde incelemek,ihtiyaç ve talepleri değerlendirmek üzere İskilip ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan yardımcısı Orhan Erdem'in İskilip Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezini ziyaretinde TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdür Vekili Ersan Ulusan, Özel Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ercan Alpay, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Osman Demirgül ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün dünden bu güne İskilip Halk Eğitimi Merkezinin vizyonu hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu ziyarette bakan yardımcısı Erdem atölyelerde üretimi yerinde izledi usta öğreticiler ve atölye şeflerinden üretim hakkında bilgiler aldı. Daha sonra teşhir salonlarını da gezen Erdem başkanlığındaki bakanlık heyeti İskilip'ten ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İSKİLİP Halk Eğitimi Merkezi Bakanlığın Gözdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement