İslahiye?de Gaziler Günü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

İslahiye?de Gaziler Günü Kutlandı

İslahiye?de Gaziler Günü Kutlandı

İslahiye'de Gaziler Günü kutlandı Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, 19 Eylül Gaziler Günü, düzenlenen törenle kutlandı.

19.09.2015 14:52

İslahiye'de Gaziler Günü kutlandı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, 19 Eylül Gaziler Günü, düzenlenen törenle kutlandı.

Milli Egemenlik Meydanı'nda düzenlenen törene; İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, 106'ncı Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Turgut Çelebi, Belediye Başkanı Vekili İzzet Aytekin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı İsmail Macit, gaziler, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardında anıta çelenk konuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı törenin ardından Kaymakam Ramazan Yıldırım ve beraberindekiler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Macit, derneklerine kayıtlı 55 şehit, 11 terör gazisi, 3 Kore ve 10 Kıbrıs gazisi bulunduğunu belirtti.

Etkinlikler, Garnizon Komutanlığı'nda gazi ve şehit ailelerine verilen kokteyl ile sona erdi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İslahiye?de Gaziler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement