Hacıların 'İslam'ın Yüzleri' Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Hacıların 'İslam'ın Yüzleri' Fotoğraf Sergisi Açıldı

Hacıların \'İslam\'ın Yüzleri\' Fotoğraf Sergisi Açıldı

Mekke'de bulunan hacıların 120 fotoğraf karesinden oluşan 'İslam'ın Yüzleri' fotoğraf sergisi, Ahmet Hamdi Akseki Camisi alanında açıldı.

22.11.2013 17:03  Güncelleme: 17:05

Dünyanın çeşitli ülkelerinden hac ibadetini yerine getirmek için Mekke'de bulunan hacıların 120 fotoğraf karesinden oluşan "İslam'ın Yüzleri" Fotoğraf sergisi, Ahmet Hamdi Akseki Camisi fuaye alanında açıldı.

Açılıştan sonra sergiyi gezen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, fotoğrafların, farklı milletlerden hacıların izniyle çekildiğini belirtti.

"Güzel simalar, hani Kur'an-ı Kerim'de bir ifade vardır. 'Müminin siması alnındaki secdeden bellidir'. Her birisi üzerinde insanı tefekkür etmeye davet eden bir resim. Düzenleyen arkadaşları tebrik ediyorum'' dedi.

Görmez, insanların farklı renklerdeki simalarının Allah'ın bir ayetinin ifadesi olduğunu belirterek, "Allah, sizin dillerinizin, renklerinizin farklı olması benim yer yüzündeki ayetimdir' diyor". Coğrafyaları dilleri, renkleri farklı insanların aynı duygular içerisinde gözyaşı döküp dua ettiğini ortaya koyması açısından çok güzel bir taplo oluşturuyor" diye konuştu.

Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar'ın çektiği 120 kare fotoğraf, 15 gün boyunca görülebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hacıların 'İslam'ın Yüzleri' Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement