İstanbul Bahçeşehir'de Eros adlı kediye yapılan saldırıya verilen ceza açıklandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Bahçeşehir'de Eros adlı kediye yapılan saldırıya verilen ceza açıklandı

İstanbul Bahçeşehir'de Eros adlı kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen karar açıklandı. Sanığa 3 yıl hapis cezası verilmesine karar veren mahkeme, iyi hal indirimi uygulayarak cezayı 2 yıl 6 aya düşürdü. Mahkeme ayrıca sanığın yurtdışına çıkışını yasakladı. Hayvanseverler ise adliye önünde adalet taleplerini dile getirdi.

13.03.2024 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bahçeşehir'de Eros adlı kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında yeni karar açıklandı. Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi, sanığın 3 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını karar verdi. Ancak iyi hal indirimi uyguladı, ceza 2 yıl 6 ay hapse çevrildi. Mahkeme ayrıca savcının tutuklama istemine uymadı, sanık hakkında yurtdışı çıkış yasağı koydu.

Duruşmayı izlemek üzere çevre illerden de Küçükçekmece Adliyesi'ne gelenler oldu. Kararı adliye koridorlarında ve önünde bekleyen hayvanseverler "Eros için adalet" sloganıyla, sanığa en ağır cezanın verilmesini istedi. Kararın açıklanmasından sonra da adliyede beklemeye devam eden hayvanseverler tepkilerini göstermeye devam etti.

İstanbul Bahçeşehir\'de Eros adlı kediye yapılan saldırıya verilen ceza açıklandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İstanbul Bahçeşehir'de Eros adlı kediye yapılan saldırıya verilen ceza açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement