İstanbul'da Kaçak Göçmenlere Yönelik Denetimler Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Kaçak Göçmenlere Yönelik Denetimler Yapıldı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, metro istasyonları, park ve bahçelerde düzensiz göçmenlere yönelik denetimler gerçekleştirdi. Evraklarında eksiklik bulunan ve adresleri başka illerde olan yabancı uyruklular, İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne götürüldü. Düzensiz göçmenlere yönelik çalışmaların genişletilerek devam edeceği belirtildi.

13.07.2023 10:13

İSTANBUL'da, jandarma ekipleri kaçak göçmenlere yönelik denetimler yaptı. Evraklarında eksik olanlar İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne götürüldü.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çok sayıda jandarma personelinin katılımıyla, metro istasyonları giriş çıkışlarında, park ve bahçelerde düzensiz göçmenlere yönelik denetimler yapıldı. Ekipler, Yüksek Hızlı Tren'deki yolcuların da kimliklerini kontrol etti. Yapılan denetimlerde, yabancı uyrukluların kimlik, vize, oturma izni ve kayıtlı oldukları ilin dışında olup olmadıkları kontrol edildi. Evraklarında eksik bulunan ve adresleri başka illerde görülen yabancı uyruklular, İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne götürüldü.

Düzensiz göçmenlere yönelik çalışmaların genişletilerek sürdürüleceği öğrenildi.

İstanbul\'da Kaçak Göçmenlere Yönelik Denetimler Yapıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kaçak Göçmenlere Yönelik Denetimler Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement