İstanbul'da kalp krizi geçiren Kıbrıs gazisi Metin Çalışkan Akyazı'da defnedildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da kalp krizi geçiren Kıbrıs gazisi Metin Çalışkan Akyazı'da defnedildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İstanbul\'da kalp krizi geçiren Kıbrıs gazisi Metin Çalışkan Akyazı\'da defnedildi

Yurt dışında ikamet eden 73 yaşındaki Kıbrıs gazisi Metin Çalışkan, ziyaret için geldiği İstanbul'da kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Çalışkan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Akyazı Taşburun Mahallesi'ndeki cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 73 yaşındaki Kıbrıs gazisi Metin Çalışkan, Sakarya'da defnedildi.

Yurt dışında ikamet eden ve ziyaret için geldiği İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Çalışkan için Akyazı ilçesi Taşburun Mahallesi Yeni Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Çalışkan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, askeri tören kıtası ve yakınları tarafından omuzlarda taşındı.

Çalışkan'ın naaşı, Taşburun Aile Mezalığı'nda toprağa verildi.

Gaziler ve vatandaşların katıldığı törende, Türk bayrağı Çalışkan'ın yakınlarına teslim edildi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.