İstanbul'da taksi çilesi bitmedi! Taksim'de turistler saatlerce bavullarıyla bekledi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da taksi çilesi bitmedi! Taksim'de turistler saatlerce bavullarıyla bekledi

İstanbul'da çözüme kavuşamayan taksi sorunu kentte yaşayanlar kadar, turistlerin de canını sıkıyor. Her gün yüzbinlerce turistin akınına uğrayan Taksim Meydanı'nda yine aynı çile yaşandı. Taksim'de taksiye binmek isteyen turistler fahiş fiyatlar ve farklı bahanelerle karşılaştı. Bir taksici kendisine gelen 10 farklı müşteriyi kısa mesafe gideceği ve bavulluğu olduğu gerekçeleriyle aracına almadı. Bazı turistler taksiye binebilmek için bavullarıyla saatlerce beklemek zorunda.

18.09.2021 14:32  Güncelleme: 14:38

İstanbul Taksim Meydanı'nda taksiye binmek isteyen turistler yine gitmek istedikleri yere gidemedi. Bir taksici, bir saat içerisinde kendisine gelen ondan fazla müşteriyi çeşitli bahanelerle arabasına almayarak, boş araçla meydandan ayrıldı.

KENDİNE UYGUN MÜŞTERİYİ BULMAK İÇİN 1 SAAT BEKLEDİ

Meydandan ayrılmasının ardından hemen ileride arabasının yanında arkadaşlarıyla sohbette olduğu görülen taksici, bir saatin sonunda kendine uygun müşteriyi bulup oradan uzaklaştı.

BAVULLU YOLCU KABUL ETMİYOR, TAKSİMETRE AÇMIYOR

Kısa mesafe, taksimetre açmamak ve bavullu yolcu almamak bahaneleriyle, Laleli'de bulunan otellerine gitmek için saatlerdir taksi bekleyen turistlerden biri ise, "Laleli'ye gitmek istiyorum. 150 TL para istiyor" dedi.

GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ ANLAYINCA FİKİR DEĞİŞRTİRDİ

Kameralar tarafından görüntülendiğini fark eden taksici, mecbur kalarak yolcuları aldı. Yolcuları görüntülendiği için alan taksici, "Alıyordum zaten. Sadece kaç para diye soruyorlardı. Ben zaten alacaktım. Bir şey demiyorum" ifadelerini kullandı.

TURİSTLER ELLERİNDE BAVULLARLA SAATLERCE BEKLEDİ

Öte yandan, turistler taksiye binebilmek için ellerinde bavullarla saatlerce Taksim Meydanı'nda beklemek zorunda kaldı.

İstanbul\'da taksi çilesi bitmedi! Taksim\'de turistler saatlerce bavullarıyla bekledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da taksi çilesi bitmedi! Taksim'de turistler saatlerce bavullarıyla bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mahmut han Öztepe: Bu soruna acil çözüm bulmak lazım devamlı taksi bekliyoruz 11 1 Yanıtla
  • Cem Özyildirim: Bende taksimiyim trafikten kurtulamiyoruzki bir an önce müşteriye ulaşalım kısa mesafe taksi.metre açmayan meslektaşlarımıza kınıyorum bir an önce bu çürük elmaların aramızdan ayıklanma sı lazım vesselâm. 2 0 Yanıtla
  • hasan hasan: istanbulun heryerinde taksiler mafyanın elinde onun için bu kadar cesaretliler devlet olaya müdahale etmiyor seyrediyor yoldan boş geçen taksi yolcu almıyor 2 0 Yanıtla
  • BurgerYiyelim Şişli: Benzer görüntüleri her gün gözlemliyor ve üzülüyoruz.bu konuda ki tesbitlerini fotoğraflı olarak Beyaz masaya gönderdim. Taksiciler odasına şikayet ettim. Bu güzel şehrimize ve ülkemizin imajına çok zarar veriyor. Allah aşkına lütfen rica ediyoruz. Yapilacak çalışmalara kamu kurum amirlerinin engel olmak yerine destek olmasını bekliyoruz. 0 0 Yanıtla

Advertisement