İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası Üyeleri, Sultanahmet'e Karanfil Bıraktı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası Üyeleri, Sultanahmet'e Karanfil Bıraktı

Görüntü Dökümü : İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İncilay Erdoğan'ın açıklaması İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Selçuk Erez'in açıklaması İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Samet Mengüç'ün açıklaması Sağlık Emekçileri Sendikası Aksaray Şube Başkanı Aydın Erol'un açıklaması - İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası üyeleri, terör saldırısını protesto etmek için Sultanahmet'e karanfil bıraktı İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası üyeleri, terörü protesto etmek için saldırının gerçekleştiği Sultanahmet Meydanı'na karanfil bıraktı.

12.01.2016 21:10

Görüntü Dökümü :

İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İncilay Erdoğan'ın açıklaması

İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Selçuk Erez'in açıklaması

İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Samet Mengüç'ün açıklaması

Sağlık Emekçileri Sendikası Aksaray Şube Başkanı Aydın Erol'un açıklaması - İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası üyeleri, terör saldırısını protesto etmek için Sultanahmet'e karanfil bıraktı

İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası üyeleri, terörü protesto etmek için saldırının gerçekleştiği Sultanahmet Meydanı'na karanfil bıraktı.

İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası üyesi grup, güvenlik kordonu altındaki Sultanahmet Meydanı'nda basın mensuplarının bulunduğu yere geldi.

Grup adına açıklama yapan İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İncilay Erdoğan, terör saldırısında hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

Yaşanan saldırının hemen ardından yetkililere her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını ifade ettiklerini aktaran Erdoğan, "Bombaların patlamadığı, kimsenin canlı bombalara maruz kalmadığı bir ülkede yaşama umudumuzu diri tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Erdoğan, yaralıların durumu hakkında kendilerine gelen bilgileri de paylaştı. Erdoğan, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaralılardan birer kişinin durumlarının ciddi olduğunu diğer yaralıların durumlarının iyi olduğunu ifade etti.

İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Selçuk Erez de bugün gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin üzüntülerini ifade etmek ve başsağlığı dilemek üzere Sultanahmet'e geldiklerini anlattı.

İnsan hayatına son vermenin hiçbir sorunu çözmeyeceğini kaydeden Erez, katliamların son bulmasını istediklerini kaydetti.

İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Samet Mengüç ile Sağlık Emekçileri Sendikası Aksaray Şube Başkanı Aydın Erol da üzüntülerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından grupta bulunanlar ellerindeki karanfilleri

İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası Üyeleri, Sultanahmet\'e Karanfil Bıraktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası Üyeleri, Sultanahmet'e Karanfil Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement