İstanbul'un Müzik Kutusu Açılıyor - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Müzik Kutusu Açılıyor

İstanbul\'un Müzik Kutusu Açılıyor

İstanbul, Türkiye'nin canlı müzik sektörünü değiştirecek ve Avrupa'nın en iyi konser salonlarından biri olmaya aday Black Box Istanbul ile buluşuyor.

18.06.2014 12:23  Güncelleme: 12:39

Black Box Istanbul kapılarını Travis konseri ile açıyor

Türkiye'de bir ilk olan, üstün ses kalitesinin ön plana çıkarıldığı 'amplified' – yüksek sesli canlı konserlere öncelik veren bir mekan olarak tasarlanan Black Box Istanbul kapılarını 19 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşecek olan Travis konseri ile açıyor. 20 Haziran Cuma akşamı ise müzik tarihinin en büyük isimlerinden Bob Dylan'ı sahnesinde ağırlayacak olan Black Box Istanbul, yaz sezonunu 24 Haziran'da gerçekleşecek Pixies konseri ile noktalayacak. The Ringo Jets grubu ise Pixies öncesi hayranlarıyla buluşacak.

Black Box Istanbul'da gerçekleşecek 19 Haziran Travis, 20 Haziran Bob Dylan ve 24 Haziran Pixies konserlerinin bilet gelirleri, Soma İçin Müzik kapsamında Soma'ya destek olarak Toplum Gönülleri Vakfı'nın Soma Gençlik Bursu'na bağışlanacaktır.

Maslak Büyükdere Caddesi'nden Ayazağa Köyü'ne (Cendere Caddesi'ne) inen Ayazağa Yolu üzerindeki UNIQ İstanbul Maslak Kültür Merkezi kompleksinin içinde yer alan Black Box Istanbul ile ilgili detaylara www.blackboxistanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'un Müzik Kutusu Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement