İşte Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize Filminin Fragmanı - Son Dakika
Güncel

İşte Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize Filminin Fragmanı

Mahsun Kırmızıgül’ün dördüncü kez yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Mucize’ filminin fragmanı yayınlandı.

02.10.2014 17:22

Mahsun Kırmızıgül’ün dördüncü kez yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Mucize’ filminin fragmanı yayınlandı.

Mahsun Kırmızıgül, “Mucize” adlı yeni filminde senaryo ve oyunculuğu ile yer alırken dördüncü kez de yönetmen koltuğuna oturdu.Kırmızıgül, diğer filmlerinde olduğu gibi bu filminde de oldukça iddialı olduğu görülüyor.

Mahsun Kırmızıgül, yapmış olduğu sosyal filmlerle gişede her biri ayrı ayrı büyük başarı yakalayan toplamda 10 milyon seyirciyi geçen Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare’den sonra kariyerinin dördüncü filmi Mucize’nin fragmanını sinemaseverlerle paylaştı. Kırmızıgül’ün gerek çekimler, gerekse etkileyici hikayesiyle yine milyonları sinemaya çekeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bugüne kadar çektiği filmlerde toplumsal olayları konu alan ünlü yönetmen dört yıl sonra Mucize filmi ile sinema izleyicisiyle buluşacak. Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, bu filmde’de yönetmen, senaryo, müzik ve oyunculuğuyla yer alırken. bu kez, 60’lı yılların anlatıldığı bir dönem filmine imza atıyor.

Yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve Talat Bulut’un Foçalı bir öğretmeni canlandırğı film öğretmenlere adanmış bir film olacak.

İşte Mahsun Kırmızıgül\'ün Mucize Filminin Fragmanı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İşte Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize Filminin Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement