İşten Çıkarılan Taşeron İşçisi Belediyeyi Bastı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İşten Çıkarılan Taşeron İşçisi Belediyeyi Bastı

İşten Çıkarılan Taşeron İşçisi Belediyeyi Bastı
04.06.2014 13:55

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan, daha sonra iş hakkı firma tarafından feshedilen bir kişi, belediye binasını basarak camları kırdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde taşeron işçi olarak çalışan, daha sonra iş hakkı firma tarafından feshedilen bir kişi, belediye binasını basarak camları kırdı. İşçinin, zabıta ekipleri tarafından darp edildiği öne sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde taşeron işçi olarak çalışan İlyas Hunaz'ın bağlı bulunduğu şirket tarafından iş hakkı feshedildi. Öğle saatlerinde belediye binasına gelen Hunaz, burada yetkililerle görüşmek istedi. Belediye girişinde bulunan görevlilerin yetkililerle görüşemeyeceğini bildirmesi üzerine Hunaz, zabıta ekipleri ile bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hunaz, belediye girişindeki kapının camlarını kırdı. Hunaz, camları kırmasının ardından, iddiaya göre zabıta ekipleri tarafından darp edildi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Hunaz'ın bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

Olayın ardından polisle belediye yetkilileri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İşten Çıkarılan Taşeron İşçisi Belediyeyi Bastı - Son Dakika


Advertisement