İsveç Filistin'i Tanıyacağını Duyurdu - Son Dakika
Güncel

İsveç Filistin'i Tanıyacağını Duyurdu

İsveç Başbakanı Stefan Löfven, ülkesinin Filistin'i tanıyacağını açıkladı. Ülke, Filistin'i tanıyan ilk büyük Avrupa ülkesi olacak.

03.10.2014 19:05  Güncelleme: 11:47

İsveç Başbakanı Stefan Löfven, Avrupa ’da bir ilk olma özelliği taşıyan bir açıklamada bulundu. Löfven, İsveç’in Filistin’i tanıyacağını belirtti. Guardian’ın haberine göre, İsveç'in Filistin'i tanıması durumunda, ülke Filistin'i tanıyan ilk büyük Avrupa ülkesi olacak.

"İSVEÇ FİLİSTİN'İ TANIYACAK"

Parlamentoda konuşan Löfven, “ İsrail ve Filistin arasındaki sorunun çözümü yalnızca iki devletli çözümle mümkündür ve bunun uluslararası hukuk doğrultusunda yapılması gerekir” ifadelerini kullandı. Başbakan, “İki devletli çözüm her iki tarafın da birbirini tanımasını ve barışçıl birlikteliği gerektirir. Dolayısıyla İsveç, Filistin’i tanıyacak” dedi.

İsveç Filistin\'i Tanıyacağını Duyurdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İsveç Filistin'i Tanıyacağını Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • GEÇ ALINMIŞ: GEÇ ALINMIŞ BİR KARAR AMA YİNEDE UMUT VERİCİ. 22 0 Yanıtla
  • POLİS61: Devamı Gelecek İNŞ. . . 8 0 Yanıtla
  • MOSHE: Hayırlısı olsun. . . 6 0 Yanıtla
  • ozan okur: öncelike isveç başbakanı stefan beye teşekkür ederim harika bir haber kapitalizmin merkezinden örnek teşkil edecek bir davranış kutlarım 5 0 Yanıtla
  • Deli: Helal olsun. . 4 0 Yanıtla
  • MURAT: NEKADAR BÜYÜKSİLAHIN VARSA, YANİ BOMBAN VARSA O KADAR GÜÇLÜSÜNDÜR. İSRAİL HER 2 YILDA BİR ÖZELLİKLE ARAB DÜNYASINA GICIKLIK İÇİN FİLİSTİNİ RAMAZAN AYINDA VURUYOR. ARAB DÜNYASININ KENDİSİNE KARŞI NABZINI ÖLÇMEK İÇİN. 2 1 Yanıtla

Advertisement