Çukurova Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü - Son Dakika
Güncel

Çukurova Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü

Çukurova Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü

Yrd. Doç. Dr. İrfan S.Günsel, protokol töreninde yaptığı konuşmada; "YDÜ olarak Çukurova Üniversitesi ile birlikte işbirliği yapmaktan heyecan duyacağız.

12.03.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, T.C. Sağlık Bakanı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik ve beraberindeki heyet; Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde, Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel ve Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S.Günsel tarafından kabul edildiler. Düzenlenen törende, Çukurova Üniversitesi ve Yakın Doğu Üniversitesi arasında eğitim, öğretim ve araştırma konularında işbirliği protokolü imzalandı!

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S.Günsel, protokol töreninde yaptığı konuşmada; "YDÜ olarak Çukurova Üniversitesi ile birlikte işbirliği yapmaktan heyecan duyacağız. Bu işbirliğinin hem ülkemize, hem de ülke insanımıza faydalı olacağına olan inancımın tam olduğunu söylemek isterim" şeklinde konuştu.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ise, yaptığı konuşmada görüşlerini; "KKTC'nin en büyük üniversitesi YDÜ ile bölgenin köklü üniversitelerinden Çukurova Üniversitesi olarak burada olmak ve eğitim, öğretim ve araştırma işbirliği protokolüne imza atmaktan çok mutluyuz" şeklinde açıkladı.

Prof. Dr. Kibar, bu işbirliği protokolü ile birlikte şimdiden birkaç projeyi birlikte yürütmek için anlaşmış bulunduklarını, bu protokol üzerinden Çukurova Üniversitesi ve YDÜ'nün daha yakın görüşmelere başlamasıyla, birçok branşta ve konuda daha işbirliği yapılacağını belirterek, protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Karşılıklı olarak imzaların atılmasının ardından Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S.Günsel; günün anısına Çukurova Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, T.C. Sağlık Bakanı Müsteşar Yard. Hüseyin Çelik ve Çukurova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Harun Arıkan'a plaketlerini takdim etti.

Tören sonrası YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel ve Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S.Günsel; Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve heyetine eşlik ederek, YDÜ Hastanesi ve YDÜ Kütüphanesi'ni gezerek Yakın Doğu Üniversitesi'ni daha yakından tanıma imkanı buldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çukurova Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement