İzciler Huzurevi Sakinlerine Moral Verdi - Son Dakika
Güncel

İzciler Huzurevi Sakinlerine Moral Verdi

İzciler Huzurevi Sakinlerine Moral Verdi

Huzurevi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kent Gönüllüsü izcileri, yaşlılara moral verdi.

26.03.2012 10:07

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kent Gönüllüsü izcileri, yaşlılara moral verdi.

Her yıl 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Yaşlılara Saygı Haftası', bu sene de Huzurevi sakinlerini birbirinden güzel programlarla buluşturdu. 'Yaşlılara Saygı Hatfası' nedeniyle huzurevini ziyaret eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kent Gönüllüsü izcileri, yaşlılara çiçek verdi. Huzurevi sakinleriyle keyifle sohbet eden izciler, yaşlıların gönüllerini fethetti. Bursalılık bilincini ve kent gönüllüsü kimliğini heyecanla taşıyan 9 yaşındaki 28 izci, huzurevinde duygusal anlara imza attı. İzciler, 'Yaşlılara Saygı Haftası'nda huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Huzurevi sakinleri de küçük izcilerin ziyaretinin kendilerini çok sevindirdiğini ve duygulandırdığını belirterek, çocuklarla anılarını paylaştı. Yaşlılar, huzurevinde çok rahat ve mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

İzcilerle birlikte huzurevini ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da küçük izcilerin huzurevi ziyaretinin çok anlamlı olduğunu ifade etti. 9 yaşındaki izcilerin küçük yaşlarına rağmen attıkları adımın farkında oldukları belirten Satık, "Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün Kent Gönüllüsü İzcileri, huzurevinde yaşayan büyükleriyle bir araya geldi, yaşlıların hal ve hatırlarını sordu, onlara moral verdi. İzcilerimizle birlikte bu anlamlı ziyareti gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzciler Huzurevi Sakinlerine Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement