İzmir'de Babaanne ve Torununun Öldüğü Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Babaanne ve Torununun Öldüğü Trafik Kazası

İzmir\'de Babaanne ve Torununun Öldüğü Trafik Kazası

Alkollü olduğu tespit edilen sürücünün kullandığı otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden babaanne ve torunu toprağa verildi

13.09.2013 16:59

Karabağlar ilçesinde, alkollü olduğu tespit edilen sürücünün kullandığı otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden babaanne ve torunu toprağa verildi.

İzmir'in Karabağlar ilçesi Limontepe semtinde dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden babaanne Balahanım Mengücek (49) ve torunu Mert Mengücek (7) için Eskiizmir Yıkık Camisi'nde tören düzenlendi.

Cenazeye oğlunu ve annesini kaybeden Ferhat Mengücek, babası Tahsin Mengücek'le çok sayıda yakını katıldı.

Cenazeler, kılınan namazın ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan babaanne ve torununa çarparak ölümüne yol açtıktan sonra kaçan sürücü S.E (28) ile otomobildeki arkadaşı C.D'nin (26) gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildikleri öğrenildi.

Limontepe Semti 3820 Sokak'ta dün akşam meydana gelen kazada S.E.'nin (28) kullandığı 16 GB 944 plakalı otomobil, karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen Balahanım Mengücek ile 7 yaşındaki torunu Mert Mengücek'e çarpmış, kazada ağır yaralanarak Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan babaanne ve torunu müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Olay sonrası kaçan sürücü S.E. ve otomobilde bulunan arkadaşı C.D. kazadan 7 saat sonra Menderes ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Gözaltındıktan sonra Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen sürücü S.E'nin 0.9 promil alkollü olduğu bildirilmişti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Babaanne ve Torununun Öldüğü Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement