Urla ilçesinde, İl Özel İdaresi'ne ait tesislerde hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 kişi yakalandı.
Alınan bilgiye göre, deprem yönetmeliğinde eksiklikleri bulunduğu için uzun süredir atıl durumda olan İl Özel İdaresi'ne ait Yaşar Neng Tesisleri'nde şüpheli kişiler gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.
İhbar üzerine tesislere gelen polis ekipleri, Vahdet Ş. (29) ile kardeşi Oğuz Ş'yi (28) pencereleri sökerken gözaltına aldı. Çevrede yapılan aramada, 38 AV 542 plakalı kamyonette tesislerden sökülmüş 60 pencere, kapılar ve kapı kolları bulundu. Polis ekipleri, şüphelilerin ifadesi doğrultusunda Fırat Ş'yi (19) de yakaladı.
Hurdacılık yaptıkları öğrenilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. - İzmir
Son Dakika › Güncel › İzmir'de Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.