Buca ilçesinde 2 adresten hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Alınan bilgiye göre, Buca ilçesinde 2 adresten hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlatan ekipler, E.Ö'yü (30) yakaladı.
Ekipler, zanlıyı yakaladıkları yerde pantolon, cüzdan ve cüzdan içerisinde O.T.'ye ait nüfus cüzdanı buldu. Ekiplerin ulaştığı O.T, eşyaların kendisine ait olduğunu, pantolonunun cebinde yaklaşık bin 100 lirası bulunduğunu ve evinden çalındığını beyan etti.
O.T'nin ikametine yakın başka bir adreste gerçekleşen hırsızlık olayını araştıran ekipler, müşteki M.D'nin (48) telefonunun da E.Ö. tarafından çalındığını tespit etti. E.Ö'nün her iki olayda çaldığı para ve telefon, sakladığı yerde bulunarak müştekilere teslim edildi.
E.Ö. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Son Dakika › Güncel › İzmir'de Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?