İzmir'de makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alındı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Aliağa ilçesinde çıkan yangın, havadan ve karadan müdahale sonucu etkisiz hale getirildi. Yangının çıktığı bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Aliağa Belediyesi ekipleri müdahale etti. Havadan 2 uçak ve 2 helikopter desteğiyle yürütülen çalışmalar sonucu alevler kontrol altına alındı. Yaklaşık 20 hektar alanı etkileyen yangının etkilediği bölgelerde soğutma çalışmaları devam ediyor.

08.07.2023 23:52

İzmir'de makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

İZMİR - İzmir'in Aliağa ilçesinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahale sonucu etkisiz hale getirildi. Kontrol altına alınan yangının çıktığı bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı.

Yangın saat 14.00 sıralarında Çakmaklı Mahallesi'nde bulunan makilik ve otluk alanda meydana geldi. Yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Aliağa Belediyesi ekipleri müdahale etti. Havadan 2 uçak ve 2 helikopter desteğiyle yürütülen çalışmalar sonucu alevler kontrol altına alındı.

Yaklaşık 20 hektar alanı etkileyen yangının etkilediği alanlarda soğutma çalışmaları yürütülüyor.

İzmir\'de makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement