İzmir'de Sağanak Yağış Nedeniyle Evleri Su Bastı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Sağanak Yağış Nedeniyle Evleri Su Bastı

İzmir\'de Sağanak Yağış Nedeniyle Evleri Su Bastı

İzmir'de, gece başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, evini su basan Gamze Yılmaz da, mahsur kalan ailesinin kurtarılmasını gözyaşlarıyla bekledi.

31.05.2012 09:34

İzmir'de, gece başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, evini su basan Gamze Yılmaz da, mahsur kalan ailesinin kurtarılmasını gözyaşlarıyla bekledi. Sağanak yağmura uykuda yakalanan İzmirliler, evlerini su basmasıyla şaşkına döndü. Atatürk Mahallesi sakinleri, ellerindeki plastik leğen, tas ve kovalarla evlerine dolan yağmur sularını dışarı atmak için ter döktüler. Gamze Yılmaz da, aniden bastıran yağmur nedeniyle evlerini su bastığını söyledi. Su basan evde hasta annesi ve babasının bulunduğu belirten Yılmaz, itfaiyenin kurtarma çalışmalarını gözyaşları içinde izledi. İtfaiye ekipleri bahçe duvarını kırarak suyun yükselmesini önledi. Evini su basan Osman Antepli de, her yağmurda bu ızdırabı çektiklerini belirterek "Yetkililere durumu önceden ilettik Bize bu konuyla ilgili çalışma yapılacağını söylediler ama yağmur bitince mi yapacaklar? Bir an önce yetkililerin bu sorunu çözüme kavuşturmalarını istiyoruz" dedi.

Yaşanan su baskınlarına İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı çok sayıda personel ve aracıyla müdahale etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Sağanak Yağış Nedeniyle Evleri Su Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement