İzmir - Kaza Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

İzmir - Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

İzmir - Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Motosikletli Yaralandı

03.09.2010 12:10

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜNÜN ÇARPTIĞI MOTOSİKLETLİ YARALANDI

İZMİR'in Alsancak Semti'nde, ehliyetsiz otomobil sürücüsünün çarpıp kaçtığı motosikletli ağır yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Kaza, bugün saat 02.30 sıralarında, 1456 Sokak ile 1464 Sokak kesişiminde meydana geldi. Alsancak'ta gezintiye çıkan 3'ü de 20 yaşında olan Fatih Karaoğlu ve Metin Koçak'ın bulunduğu, Cüneyt Karaca yönetimindeki 35 CUV 24 plakalı otomobil, 1464 Sokak'ta ilerleyen, bir çay ocağında çalışan garson Hamdin Sayhan (20) yönetimindeki 35 AU 6475 plakalı motosikletle çarpıştı. Bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kazada, çarpışmanın şiddetiyle ikiye ayrılıp savrulan motosiklet plastik doğrama firmasının camını kırdı. Motosikletten fırlayıp beton zemine düşen ve başında kaskı bulunan sürücü Sayhan ağır yaralandı. Kazanın ardından ön tamponu ve plakası olay yerinde düşen Karaca yönetimindeki otomobil olay yerinden kaçtı.

KOVALAMACANIN ARDINDAN YAKALANDI

Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaralı Hamdin Sayhan'a olay yerinde ilk müdahalede bulunup ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedaviye alınan sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Vatandaşların, olay yerinde plakasını düşüren otomobilin Bornova'ya doğru gittiğinin söylemesi üzerine telsizden devriye gezen asayiş ekiplerine aracın kaçış yönü bildirildi. Otomobil, Bornova Asayiş Ekipleri ile yaşanan kovalamacanın ardından Manavkuyu Semti 253 Sokak üzerinde durduruldu. Gözaltına alınan otomobildeki 3 kişi önce Özkanlar Polis Merkezi'ne ardından Alsancak Polis Merkezi'ne götürüldü. Yapılan kontrolde, otomobildeki 3 kişinin alkolsüz olduğu belirlendi. Otomobil sürücüsü Karaca'nın ehliyetsiz olduğu için kaçtığı ortaya çıktı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - Kaza Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement