İzmit Fünye ile Patlatılan Çantadan Kadın Kıyafetleri Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmit Fünye ile Patlatılan Çantadan Kadın Kıyafetleri Çıktı

İzmit Fünye ile Patlatılan Çantadan Kadın Kıyafetleri Çıktı
19.09.2016 18:57

Fünye ile patlatılan çantadan kadın kıyafetleri çıktıİZMİT'te, çöp kutusuna bırakılan çanta bomba endişesi yaratırken, fünye ile patlatılan çantadan kadın kıyafetleri çıktı.

Fünye ile patlatılan çantadan kadın kıyafetleri çıktı

İZMİT'te, çöp kutusuna bırakılan çanta bomba endişesi yaratırken, fünye ile patlatılan çantadan kadın kıyafetleri çıktı.

Bugün öğleden sonra, D-100 Karayolu Kozluk mevkiinde yol kenarındaki çöp kutusuna bırakılan çantayı gören vatandaşlar bomba olabileceğini düşünerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, D-100 Karayolu İstanbul istikametini ulaşıma kapattı. Bomba imha uzmanı yaptığı incelemenin ardından çantayı fünye ile patlattı. Çantadan kadın kıyafetleri çıktı. Bir kişinin eskiyen kıyfetlerini çanta ile birlikte çöpe attığı düşünülürken, çantanın patlatılmasının ardından yol ulaşıma açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit Fünye ile Patlatılan Çantadan Kadın Kıyafetleri Çıktı - Son Dakika


Advertisement