İZMİT'TE 10 KASIM'DA HAYAT DURDU, KENT ATA'YA SAYGI DURUŞUNA GEÇTİ - Son Dakika
Son Dakika Logo

İZMİT'TE 10 KASIM'DA HAYAT DURDU, KENT ATA'YA SAYGI DURUŞUNA GEÇTİ

10.11.2022 10:10  Güncelleme: 10:19

İZMİT'te, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata veda edişinin 84'üncü yıl dönümünde saatler 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu.

İZMİT'te, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata veda edişinin 84'üncü yıl dönümünde saatler 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu. Kent, Ata'ya saygı duruşuna geçti.

10 Kasım'da saatler, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata veda ettiği saat olan 09.05'i gösterdiğinde İzmit'te hayat durdu. Kentin en işlek noktalarından biri olan Cumhuriyet Bulvarı'nda evine ve iş yerlerine gitmek için dışarıda olanlar, sirenlerin çalmasıyla beraber saygı duruşuna geçti. Yolda bulunan sürücüler araçlarından inerken, çalışanlar iş yerlerinin önüne çıkarak Ata'ya saygı duruşunda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İZMİT'TE 10 KASIM'DA HAYAT DURDU, KENT ATA'YA SAYGI DURUŞUNA GEÇTİ - Son Dakika


Advertisement