İznikli Şehidin Eşyaları Ailesine Teslim Edildi - Son Dakika
Güncel

İznikli Şehidin Eşyaları Ailesine Teslim Edildi

İznikli Şehidin Eşyaları Ailesine Teslim Edildi

Şırnak'ta şehit düşen 10 askerden 23 yaşındaki Piyade Onbaşı Süleyman Güleç'in eşyası, ailesine teslim edildi.

02.10.2012 10:50  Güncelleme: 11:00

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit düşen 10 askerden 23 yaşındaki Piyade Onbaşı Süleyman Güleç'in eşyası, Bursa'nın İznik İlçesi'ne bağlı Müşküle Köyü'nde oturan ailesine teslim edildi.

Beştüşşebap İlçesi'nde 2 Eylül günü meydana gelen saldırıda şehit olan şehit onbaşı Süleyman Güleç'in cenazesi, 4 Eylül günü İznik İlçesi'ne bağlı Müşküle Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Canan ve Halil Güleç çiftinin iki oğlunun büyüğü olan ve 6 aylık askerken 9 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Süleyman Güleç'in Beytüşşebap'taki birliğinden Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı'na gönderilen eşyaları, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz tarafından görevlendirilen Jandarma Albay Efrahim Sis ve Bursa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer Uyar ile Başkan Yardımcısı Doğan Ulukardeşler tarafından babası Halil Güleç'e teslim edildi.

Muharip Gaziler Derneği tarafından yaptırılan ve üzerinde şehit askerin fotoğraflarının yer aldığı tabloyu da teslim alan Halil Güleç gözyaşlarını tutamadı. - Bursa/ İznik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İznikli Şehidin Eşyaları Ailesine Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement