Jandarma, Husumetli İki Aileyi Barıştırdı - Son Dakika
Güncel

Jandarma, Husumetli İki Aileyi Barıştırdı

Jandarma, Husumetli İki Aileyi Barıştırdı

Siirt İl Jandarma Alay Komutanlığı, Siirt'in Kurtalan ilçesinde bulan, husumetli iki aileyi barıştırdı.

02.12.2013 15:40  Güncelleme: 15:39

Siirt İl Jandarma Komutanlığı iki aile arasında bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın kan davasına dönüşmeden tarafları bir araya getirilerek barıştırdı.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, 3 Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ve İl Jandarma Komutanı Albay Şenol Yeloğlu, Kurtalan İlçesine bağlı Demirbaş ve Demirkuyu köylerinde yaşayan ve husumetli iki aileyi barıştırdılar.

Hafta sonu yapılan bir törenle ile iki aileyi bir araya getiren heyet adına açıklamada bulunan Vali Ahmet Aydın "Zaman kavga zamanı değil, kardeşlik bağlarımızı güçlendirme zamanıdır. Kadere iman eden insanlar olarak Kuran-i Kerim ve hadisi şerif bize şunu buyuruyor, 'Barış ve sulhta hayır vardır.' Müminin mümin üzerinde 3 günden fazla küs kalması doğru değildir. Peygamber efendimiz çok sevdiği amcasının oğlu Hazreti Hamza'yı şehit edeni bile afetmiş ise biz neyiz ki birbirilerimizi affetmeyeceğiz. Bu amaçla barış ve kardeşliğin bölgemizde daim olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen başta Tugay Komutanımız Halil Soysal ve İl Jandarma Komutanlığı mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Jandarma, Husumetli İki Aileyi Barıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement