Jandarma'nın 187. yılına kutlama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Jandarma'nın 187. yılına kutlama

14.06.2026 14:33

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Jandarma Teşkilatının 187. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Jandarma Teşkilatının 187. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Duran, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin huzuru, devletimizin güvenliği ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için her türlü zorluğa göğüs gererek büyük bir fedakarlıkla görev yapan Jandarma Genel Komutanlığımızın 187. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu vesileyle, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor; kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başındaki tüm jandarma personelimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jandarma'nın 187. yılına kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement